RaboRonde Heerlen, vrijdag 3 augustus

Ook Wout Poels komt naar Heerlen!


 

Heerlen 30 juli 2018 - Op de laatste dag van de Tour de France is de organisatie van de RaboRonde Heerlen er in geslaagd om nog een topper te contracteren. Sky renners en Limberger Wout Poels start komende vrijdag samen met 5 andere Tourdeelnemer in het altijd drukke en gezellige criterium in het centrum van Heerlen.
 

Chris Tiekstra, voorzitter van de RaboRonde Heerlen: “We zijn dit jaar bijzonder trots op ons prachtige deelnemersveld. Tom Dumoulin, Wout Poels, Ramon Sinkeldam, Timo Roosen, Marco Minnaard en Edward Theuns uit de Tour. Jos van Emden die Tom serieus gaat bedreigen in de tijdrit en een aantal andere Limburgse beroepsrenners zoals Huub Duijn en Rob Ruijgh.”

 

“De organisatie dankt de gemeente Heerlen, de partners en sponsors voor de ondersteuning, maar wij zijn heel veel dank verschuldigd aan de Rabobank Parkstad en Mabs4.0 die samen de komst van Tom Dumoulin hebben bekostigd. 2018 gaat een bijzonder mooie editie voor ons, voor de stad en voor de toeschouwers worden.”

 

Feest

De RaboRonde is een van de grootste na-Tour criteriums in Nederland. Jaarlijks bezoeken ruim 40.000 mensen dit evenement. De combinatie tussen topsport en feest op de horecapleinen is al meer dan 25 jaar een succesformule.

 

De toegang van de RaboRonde Heerlen is gratis.

 

Kijk voor meer informatie en het actuele rennersveld op:

www.RaboRondeHeerlen.nl of volg ons via Facebook @RaboRondeHeerlen of Twitter @RaboRondeHRLN

 

Programma

15.00 uur Start Rabo WielerPlaza

18.00 uur Reclamekaravaan

18.30 uur Start tijdrit heren

19.00 uur Start dames

20.00 uur Finish en reclamekaravaan

20.30 uur Start heren

22.00 uur Finish heren / Start festiviteiten op horecapleinen

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de organisatie via:

Chris Tiekstra, 06 – 53 25 98 97

 

Diverse rechtenvrije foto’s zijn op aanvraag beschikbaar.


<< terug