Ronde miss RaboRonde 2017 is bekend!

donderdag 29 juni 2017

Even voorstellen! De nieuwe Ronde miss.

Genaamd Maartje Buck, 28 lentes jong en woonachtig in Kerkrade.
In 2010 heb ik mijn hbo-studie afgerond en ben ik als lerares Duits gestart bij het Sint-Janscollege in Hoensbroek, waar ik nog steeds werkzaam ben. Met veel voldoening sta ik voor de klas. Ik breng de leerlingen niet alleen kennis over van het vak, maar geef hen ook waarden en normen mee in hun ontwikkeling. Omdat ik mij breed wil oriënteren en me wil blijven ontwikkelen ben ik momenteel bezig met het afronden van mijn masterstudie van de eerstegraads bevoegdheid Duits.

In mijn vrije tijd hockey ik in Dames 1 van Valkenburg (Sjinborn). Een dorp dat bekend staat om gezelligheid en sfeer en de Amstel Gold Race bijvoorbeeld al jaren een bekend begrip is!
In de zomer pak ik graag de mountainbike en of racefiets om het Limburgse Heuvelland te verkennen.


Mijn liefde voor de wielersport is enkele jaren geleden ontstaan nadat ik als vrijwilliger voor de Drielandenomloop in Bocholtz werkzaamheden ben gaan verrichten.
Zondag 1 mei jl. stond de 20e editie ook weer op de kaart! Ik draag de verantwoordelijkheid van de hospitality en zorg er voor dat de sponsoren deze dag de tour van dichtbij beleven onder het genot van een hapje en een drankje!

Ik zou het ontzettend leuk vinden om komend jaar als Rondemiss aanwezig te zijn bij de RaboRonde in Heerlen. Op deze manier beleef ik de wielersport eens van een andere kant.

 << terug