RaboRonde Heerlen Rondemiss 2016


Maartje Buck, 27 lentes jong en woonachtig in Kerkrade is de Rondemiss voor de RaboRonde van het jaar. Maartje heeft in 2010 haar hbo-studie afgerond en is als lerares Duits gestart bij het Sint-Janscollege in Hoensbroek. Zij doet dit werk met veel plezier "Ik sta niet alleen met veel voldoening voor de klas, maar ik breng de leerlingen naast de Duitse taal ook normen en waarden bij".

Naast haar werk is Maartje momenteel bezig met het afronden van haar masterstudie, eerstegraads bevoegdheid Duits.

"In mijn vrije tijd hockey ik in Dames 1 van Valkenburg (Sjinborn). Een dorp dat bekend staat om gezelligheid en sfeer en de Amstel Gold Race bijvoorbeeld al jaren een bekend begrip is! In de zomer pak ik graag de mountainbike en of racefiets om het Limburgse Heuvelland te verkennen.
Mijn liefde voor de wielersport is enkele jaren geleden ontstaan nadat ik als vrijwilliger voor de Drielandenomloop in Bocholtz werkzaamheden ben gaan verrichten. Zondag 1 mei jl. stond de 20e editie ook weer op de kaart! Ik draag de verantwoordelijkheid van de hospitality en zorg er voor dat de sponsoren deze dag de tour van dichtbij beleven onder het genot van een hapje en een drankje", aldus de Rondemiss.              

                 


<< terug