Meet & Greet op het Rabo WielerPlaza

Wickie de Viking te gast bij de RaboRonde in Heerlen!


Op vrijdag 31 juli is Wickie de Viking te gast bij de RaboRonde in Heerlen! De populaire kinderheld van Studio 100 bezoekt vanaf 16.00 uur het Wielerplaza op het Burgemeester van Grunsvenplein, daar krijgen kinderen de gelegenheid om met Wickie op de foto te gaan. De castleden van Wickie de Musical zullen ’s avonds voorafgaand aan de dames- en herenkoers in een speciaal Vikingvoertuig een ereronde doen langs het parcours. Wickie de Musical is één van de grootste kinderproducties ooit voor Parkstad Limburg Theaters en exclusief voor Limburg te zien op zaterdag 15 en zondag 16 augustus in Theater Heerlen.

‘Wickie, de Musical’ is een spannende, maar vooral ook grappige familiemusical waar de Vikingvrienden uit Flaken de strijd aan gaan met aartsvijand Vreselijke Sven, die vastbesloten is de grootste Vikingschat in handen te krijgen. Sven is het beu om telkens het onderspit te moeten delven bij gevechten met de Vikings van Flake. Hij beraamt het plan om Wickie te ontvoeren en de grootste Vikingschat te veroveren: twee bijzondere diamanten uit het godenbeeld op het dorpsplein van Flake. Slaagt Sven’s plan? Of zijn Wickie, Halvar en de Vikings hem te slim af? ‘Wickie, de Musical’ gaat over karakters die al jaren bekend zijn bij jong en oud. Dat maakt Wickie dus niet alleen voor kinderen een feest der herkenning, maar ook voor alle vaders, moeders, opa’s en oma’s! Zet je Vikinghelm dus maar vast op en beleef dit spannende avontuur samen met de hele familie! Een geniaal idee!

Cast: Remi de Smet (Wickie), Josje Huisman (Elza Eenoog / Clodovea), Marleen van der Loo (Ilva), Simon Zwiers (Halvar), Jeroen Phaff (Vreselijke Sven) e.v.a.

Kaarten voor deze spetterende familiemusical zijn verkrijgbaar aan de kassa of via de website van Parkstad Limburg Theaters: www.parkstadlimburgtheaters.nl


                  

                 


<< terug